.

.

Glumn Komor Hegesztés Rudak hegesztőhuzal Alumínium Bronz Rudak 20DB 50CM Alacsony Hőmérséklet az Alumínium Hegesztő Huzal Kényelmes, Tartós Al Forrasztó Rúd Nem Kell Forrasztani Por Szilárd Kiváló

Glumn Komor Hegesztés Rudak hegesztőhuzal Alumínium Bronz Rudak 20DB 50CM Alacsony Hőmérséklet az Alumínium

HUF 4684.50

Az áru mennyisége
Jelen van

A széles körű Alkalmazás : hegesztésre Alkalmas vagy a felszínre ötvözetek magas erőt, jó forgeability, valamint korrózióvédelem.Minőségi Anyagok : alumínium hegesztő huzal mérgező szagtalan, tartós.Nem Forrasztani Por Szükséges : nem szükséges más fluxus por alapú alumínium ötvözet, mint a fluxus pedig bevonat, mint a só bázis.Több Funkciók : - Beleértve a hegesztési töltelék drót, illetve spray-láng fémbevonatú utalni is lehet használni, argon védőgázas hegesztés, valamint töltőanyag a tiszta alumínium csatlakozó alumínium gyűjtősínes, illetve útmutató rúd alumínium elektrolit gyári, illetve elektromos áram kémiai ipar élelmiszer, stb.Tökéletes Hegesztési Hatás : Mivel a termék belső por kiváló hegeszthető, valamint korrózióvédelem magas hővezető magas elektromos vezetőképesség, valamint kiváló feldolgozhatóság a design-nak megfelelő, sima hegesztés hatása. ?Specifikáció : Mennyiség : Anyag : aluminum Color : silver Working hőmérséklet : 420 °Átmérő : 3,2 mm / 0.12 inches Length : körülbelül 500mm/19.69 in Model : szilárd alumínium bár?Használat : 1. Tiszta, lengyel a fizikai felület.2. A hőt a felszínre a fém anyagot, amíg a hőmérséklet a fém drót eléri az üzemi hőmérsékletet, 420 °.3. Ha javítási vékony alumínium, hő az alumínium alapú fém megfelelő üzemi hőmérséklet, majd használja a vezetéket, hogy dörzsölje meg olvad alkotnak egy hegeszteni.4. Hegesztési kis tárgyak propán gáz -, fűtés -, hegesztés nagy tárgyak ipari gáz-vagy indukciós melegítő eszköz, de hűvös természetesen hegesztés után.?Megjegyzések : 1. A vastagabb az alapanyag, annál nehezebb felmelegszik, ezért fontos, hogy ésszerű hőforrás.2. Amíg a felszíni hőmérséklet az alap fém eléri az üzemi hőmérsékletet, a hegesztőhuzal, hegesztés indítható.3. Használata acetilén hegesztés, használjon semleges láng hegesztés, de nem közvetlenül égesd el a huzalt.4. Alkalmazható hőforrás : például propánnal, oxyacetylene, stb.5. Tárolás : Kérjük, tárolja száraz, szellőztethető helyen.?A csomag tartalma : * 3.2 mm-es Alumínium Hegesztő Huzal?Megjegyzések : 1. Fém felületek tisztának kell lennie.2. A hőmérséklet a nemesfémből kell érnie 420 fok, beleértve a hőmérséklet a nemesfémből fenn kell tartani a 420 ° során a hegesztési folyamat.A hőmérséklet lehet magas vagy alacsony.

Részletes jellemzők

Mennyiség:
Anyag
Szín:
Ezüst
Üzemi Hőmérséklet:
420 °
Átmérő:
a 3,2 mm / 0.12 cm
Hossza:
about 500mm/19.69in
Modell:
szilárd alumínium bár
? Használat:
1. Tiszta, lengyel a fizikai felület. :
2. A hőt a felszínre a fém anyagot, amíg a hőmérséklet a fém drót eléri az üzemi hőmérsékletet, 420 °. :
3. Ha javítási vékony alumínium, hő az alumínium alapú fém megfelelő üzemi hőmérséklet, majd használja a vezetéket, hogy dörzsölje meg olvad alkotnak egy hegeszteni. :
4. Hegesztési kis tárgyak propán gáz -, fűtés -, hegesztés nagy tárgyak ipari gáz-vagy indukciós melegítő eszköz, de hűvös természetesen hegesztés után. :
? Megjegyzések:
1. A vastagabb az alapanyag, annál nehezebb felmelegszik, ezért fontos, hogy ésszerű hőforrás. :
2. Amíg a felszíni hőmérséklet az alap fém eléri az üzemi hőmérsékletet, a hegesztőhuzal, hegesztés indítható. :
3. Használata acetilén hegesztés, használjon semleges láng hegesztés, de nem közvetlenül égesd el a huzalt. :
4. Alkalmazható hőforrás:
például propánnal, oxyacetylene, stb.
5. Tárolás:
Kérjük, tárolja száraz, szellőztethető helyen.
? Csomagolási Lista:
* 3.2 mm-es Alumínium Hegesztő Huzal
? Megjegyzések:
1. Fém felületek tisztának kell lennie. :
2. A hőmérséklet a nemesfémből kell érnie 420 fok, beleértve a hőmérséklet a nemesfémből fenn kell tartani a 420 ° során a hegesztési folyamat. A hőmérséklet lehet magas vagy alacsony. :
Hasonló termékek