.

.

Vissza & Nyak Masszázs Párna Helyet Hő, Állítható Magasságú Mély Szöveti Dagasztás Rolling Shiatsu Masszázs Szék, Pad Felső Alsó hát, Nyak, Váll, Derék Fájdalom, Otthoni Irodai Szék Használata

Vissza & Nyak Masszázs Párna Helyet Hő, Állítható Magasságú Mély Szöveti Dagasztás Rolling Shiatsu Masszázs

HUF 18898.65

Az áru mennyisége
Jelen van

Állítható Vissza & Nyak Masszírozó—Mély-dagasztás, shiatsu masszázs csomópontok, állítható intenzitású megnyugtatja a fájó izmokat, enyhíti a feszülést. 3 hátmasszázs zónák a választás : teljes/felső/alsó vissza.A Rolling masszázs csomópontok magasságállítás utazás a teljes hossza a hátsó, serkenti az izmok mindkét oldalán a gerinc.A felhasználóbarát Kialakítás—tetején anti-visszatekerés design, anti-skid design hozzá alkalmazkodni a különböző extrém ülő feltételek, hogy a legnagyobb mértékben.Pántok rendszer kiderült szék a masszázs szék.Jó kis Hő—Mi értelme, hogy egy fantasztikus masszázs, anélkül, továbbá a hő?A fűtés a nyakát, majd vissza ellazítja a feszült izmokat az egész nyak, hát, derék, váll.Versitile Ajándék Ötlet—tökéletes ajándék a férfiak, mind a nők!Ez a masszázs szék, pad, hordozható, könnyen használható, rögzítsük irodai szék, étkező szék vagy fotel, kanapé vagy heverő.Használja a vissza masszírozó 15 perc naponta javítja az egészséget a test, mind a lélek.Remek ajándék. ????Műszaki adatok : ????Anyag : Nylon ????Energiaforrás : Vezetékes Elektromos,Fali Adapter ????Masszázs Módszer : Teljes Vissza Masszírozó ????Masszázs Csomópontok : 6 csomópontok ????Masszázs Terület : Teljes Test ????Hő Funkció : 100℉ - 107℉ ????Előnyei : Teljes Vissza Izom Fájdalom ????Vezérlőpult : Távirányító-Tartó ????Időzítés funkció : 15 perc ????Megkönnyebbülés, Mint Finom Vagy Erőteljes, Mint úgy Dönt, Mély-dagasztás shiatsu masszázs gél forradalmian új bevont csomópontok, hogy érzem magam, mint a kezében egy masszőr. ????Zóna ellenőrzés helyszínen masszázs funkciók hagyd, hogy a hangsúly a masszázs ahol a legnagyobb szükség van rá, vagy elszigetelni bajban területeken.Váltás ezekkel a nagyszerű masszázs lehetőség a mellékelt könnyen használható vezérlő. ????A Rolling csomópontok utazás a teljes hossza a vissza dolgozni, enyhíti az izmok mindkét oldalán a gerinc.

Részletes jellemzők

????Anyag:
Nylon
????Energiaforrás:
Vezetékes Elektromos,Fali Adapter
????Masszázs Módszer:
Teljes Vissza Masszírozó
????Masszázs Csomópontok:
6 csomópontok
????Masszázs Terület:
Teljes Test
????Hő Funkció:
100℉ - 107℉
????Előnyei:
Teljes Vissza Izom Fájdalom
????Vezérlőpult:
A Távoli Jogosultja
????Időzítés funkció:
15 perc
???? Megkönnyebbülés, Mint Finom Vagy Erőteljes, Mint úgy Dönt, Mély-dagasztás shiatsu masszázs gél forradalmian új bevont csomópontok, hogy érzem magam, mint a kezében egy masszőr. :
???? Zóna ellenőrzés helyszínen masszázs funkciók hagyd, hogy a hangsúly a masszázs ahol a legnagyobb szükség van rá, vagy elszigetelni bajban területeken. Váltás ezekkel a nagyszerű masszázs lehetőség a mellékelt könnyen használható vezérlő. :
???? A Rolling csomópontok utazás a teljes hossza a vissza dolgozni, enyhíti az izmok mindkét oldalán a gerinc. :
Hasonló termékek